top of page

De bruid

Bijgewerkt op: 13 jul. 2020

Zoals jullie weten hou ik van het verhaal achter een tas. Soms hoor ik verhalen die zo mooi zijn, dat ik ze graag wil delen. Zoals dit romantische verhaal van een bruid. Een verhaal dat me altijd bij blijft, ik wil het jullie niet onthouden.


“We liepen samen verliefd door de stad, langs mooie boutiques en vintage winkels. 


Mijn aanstaande man hoor je niet klagen tijdens het shoppen, hand in hand genieten we van alle gezelligheid. Tot mijn oog valt op een hele bijzondere witte Lady Dior bag. Wat een beauty… enkele minuten staan we de tas te bewonderen, maar daar blijft het bij.


Een aantal weken later is de grote dag aangebroken, we gaan trouwen! Alles klopt op deze dag. Door de prachtige make-up en de allermooiste trouwjurk voel ik me op mijn best. En wat een zenuwen om mijn aanstaande man te zien. Zo’n bijzonder moment… Na zijn liefdevolle reactie geeft hij mij een cadeau. Ik kan mijn geluk niet op… het is de tas. De Lady Dior die we samen hadden bewonderd. Alleen de gedachte al dat hij is teruggegaan naar de vintage store om de tas te kopen. Dit is voor mij meer dan alleen een tas, het doet me iedere keer weer denken aan onze romantische dag in de stad, aan de bruiloft en aan onze onvoorwaardelijke liefde.”


Dit maakt mijn werk zo leuk. Niet alleen heb ik plezier in het restaureren van een tas, maar ook van de verhalen die ik te horen krijg. Maar nu zul je denken, hoe komt deze bruid nou met haar tas bij mij terecht?Na de wittebroodsweken was het wel weer eens tijd voor een avondje met de meiden. Gezellig de kroeg in, veel kletsen en veel wijn. Een heerlijke avond, tot de rode wijn zo over haar witte Lady Dior bag viel. Oh my god! Ondanks het deppen en drogen, rode wijn trekt overal in. Een bezoek aan mijn atelier was haar laatste hoop.


Ik heb al mijn tassenliefde erin gestopt en zoals je kunt zien bij de voor en na foto’s, is het best goed gelukt. Missie geslaagd: een blije bruid!


202 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page