top of page

Bag care tips

Verzorg je tas met liefde, dan gaat ze je leven lang mee! Chanel, Hermes, Dior of Chloé; met de juiste verzorging kan iedere designer tas lang mee. In mijn atelier zie ik veel tassen voorbij komen met kale hoekjes, verkleurd leer of beschadigd leer.  De onderstaande tips gaan jou erbij helpen jouw beauty lang mooi te houden. 

Onderhoud van het leer

Leer van een designer tas moet goed onderhouden worden, dit kan met een speciale verzorgingsset. Kreeg je dit niet mee toen jij jouw designer tas aangeschafte? Maak je geen zorgen! Met mijn Care & Protect geef je jouw designer tas een filterlaag die beschermt tegen invloeden van buitenaf. De Care & Protect kan op ieder leer gebruikt worden. Wel raad ik je aan dit altijd eerst te testen op een onzichtbaar plekje.

IMG_1016 (2).jpg

Bewaar je tas op een goede plek

Let er op dat je je tas niet te lang in de zon laat liggen. Directe zonnestralen kunnen haar namelijk doen barsten en dat is wat je niet wilt als je jouw designer tas zo lang mogelijk mee wilt laten gaan. Ook is het beter je designer tas niet te vaak op de grond te zetten om haar te beschermen tegen vuil. In Parijs zetten obers soms zelfs een extra krukje neer om haar op neer te zetten. Daar weten ze hoe je een designer tas goed moet verzorgen!

BAG SHAPER CLAIRES HANDBAG CARE.JPG

Bag shaper

Een tas op de juiste manier opbergen is misschien wel de belangrijkste stap om de schoonheid te behouden. Door het verkeerd opbergen, verliest een tas vaak haar vorm. Daarom ontwierp ik deze exclusieve Bag Shaper, een product dat helpt de vorm van je tas te behouden en voorkomt kreuken.

bottom of page