top of page
About Claire.png
Chanel%25252520parfum%25252520slide%2525
IMG_9976.JPG

Claire is eigenaresse van Claire’s Handbag Care. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde Michael en samen hebben ze twee zonen: Fionn en Gillian. Nu de jongens wat ouder zijn, is er ruimte voor Claire om te ondernemen. Ze heeft haar passie voor designertassen gecombineerd met haar creativiteit. Inmiddels heeft ze al vele designertassen gerestaureerd van menig vrouw uit Nederland en daarbuiten.

Hoe is Claire’s Handbag Care ontstaan?

Mijn vriendinnen en ik liepen allemaal tegen hetzelfde probleem aan: waar ga je heen met een beschadigde designertas? Met schoenen ga je naar de schoenmaker, maar met een tas? En daarnaast wil je zo’n waardevolle tas niet zomaar bij iemand achterlaten. Dat moet een vakman of vakvrouw zijn, iemand die je vertrouwt. Dit probleem in combinatie met mijn passie voor tassen, bracht mij op het idee.

Hoe ben je aan de juiste kennis gekomen om de tassen te behandelen? 

Ik heb jaren bij verschillende restaurateurs meegekeken en informatie verkregen. Daarnaast heb ik me verdiept in diverse leersoorten. Uiteindelijk ben ik gewoon begonnen, en heb ik heel veel geoefend. Inmiddels heb ik al zoveel tassen behandeld, en weet ik exact wat een tas nodig heeft. Het belangrijkste is de persoonlijke aandacht die ik iedere tas geef.

Wat was de allereerste tas die je hebt gerestaureerd?

Aan welke tas heb je een speciale herinnering?

De eerste tas die ik heb gerestaureerd was de tas van een vriendin: Witte Chanel Classic Flap Bag.

Wat is de mooiste tas die je hebt gerestaureerd?

Moeilijke vraag .. Maar als ik echt moet kiezen, de Kelly-tas van Hermès. Als vintage liefhebber kon ik hier al mijn liefde in kwijt.

Mijn eerste Chanel tas uit de Chanel boutique in Amsterdam. Ik ging met mijn 3 mannen naar Amsterdam. Mijn man zei uiteindelijk “Kom we gaan even kijken bij Chanel!”. Voor ik het wist, stonden we een tas uit te zoeken. Het was zo'n leuke dag, een dag die ik nooit meer zal vergeten.

Hoe werkt Claire’s Handbag Care?

IMG_0479.jpg

Je kunt een offerte aanvragen via het formulier op mijn website. Voeg wat foto's van de tas toe en geef je wensen door. Op basis van deze informatie zal ik een offerte maken. De volgende stap is om te bespreken hoe de tas in mijn atelier komt. Dit kan via een postdienst met verzekerde verzending. Of je kunt mijn atelier bezoeken, het is gevestigd in een klein plaatsje in Nederland. De behandeling duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik vind het persoonlijke contact dat ik met mijn klanten heb zo leuk!

LoveClaire.png
bottom of page